Christie Burson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Margaret (gościnnie)
0.0 2009 Margaret (gościnnie)
6.0 2009 Margaret (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Kerry Morrow (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Margaret (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Margaret (gościnnie)
8.0 2007 Margaret (gościnnie)
7.3 2004 Angela Kelly (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christie Burson filmy Christie Burson najlepsze filmy Christie Burson zdjęcia Christie Burson galeria Christie Burson biografia Christie Burson nominacje Christie Burson nagrody i wyróżnienia Christie Burson filmografia Christie Burson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.