Christiane Brammer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999
0.0 1996 Hedi(gościnnie)
0.0 1995 Lilo Bender (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Marie-Luise Flanitzer
0.0 1995 Iris Melba-Eckelt (gościnnie)
10.0 1994 Layla (gościnnie)
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Eva Herzog (gościnnie)
0.0 1990 Nina (1991) (gościnnie)
5.0 1981 Schauer (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christiane Brammer filmy Christiane Brammer najlepsze filmy Christiane Brammer zdjęcia Christiane Brammer galeria Christiane Brammer biografia Christiane Brammer nominacje Christiane Brammer nagrody i wyróżnienia Christiane Brammer filmografia Christiane Brammer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.