Christian Wolf-La'Moy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Łucznik Ravenny (niewymieniony w czołówce)
6.6
Królewna Śnieżka i Łowca
Snow White and the Huntsman
2012 Łucznik Ravenny (niewymieniony w czołówce)
8.0
Sherlock Holmes: Gra cieni
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2011 Łucznik Ravenny (niewymieniony w czołówce)
6.0
Wilkołak
Wolfman, The
2010 Łucznik Ravenny (niewymieniony w czołówce)
7.0 2010 Łucznik Ravenny (niewymieniony w czołówce)
6.6 2009 Łucznik Ravenny (niewymieniony w czołówce)
7.3 1989 Łucznik Ravenny (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christian Wolf-La'Moy filmy Christian Wolf-La'Moy najlepsze filmy Christian Wolf-La'Moy zdjęcia Christian Wolf-La'Moy galeria Christian Wolf-La'Moy biografia Christian Wolf-La'Moy nominacje Christian Wolf-La'Moy nagrody i wyróżnienia Christian Wolf-La'Moy filmografia Christian Wolf-La'Moy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.