Christian Tramitz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 René Vonderecken
0.0 2010 Hage
0.0 2004 (narrator)
0.0 2002 Hardy Gratzner
0.0 2002 Martin Erding (gościnnie)
0.0 1997 Frzyjer(gościnnie)
7.0 1978 Emanuel Spörl / Jürgen Feldmann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christian Tramitz filmy Christian Tramitz najlepsze filmy Christian Tramitz zdjęcia Christian Tramitz galeria Christian Tramitz biografia Christian Tramitz nominacje Christian Tramitz nagrody i wyróżnienia Christian Tramitz filmografia Christian Tramitz aktor Christian Tramitz scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.