Christian Svensson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2006 Partner Mary Donlan (gościnnie)
7.3 2004 Vinnie Marino (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Partner Mary Donlan (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Partner Mary Donlan (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Partner Mary Donlan (gościnnie)
7.3 2002 Partner Mary Donlan (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Partner Mary Donlan (gościnnie)
8.1
Więzy krwi
Kindred: The Embraced
1996 Partner Mary Donlan (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Partner Mary Donlan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christian Svensson filmy Christian Svensson najlepsze filmy Christian Svensson zdjęcia Christian Svensson galeria Christian Svensson biografia Christian Svensson nominacje Christian Svensson nagrody i wyróżnienia Christian Svensson filmografia Christian Svensson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.