Christian Pikes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Corey Dashell (gościnnie)
7.5 2009 Corey Dashell (gościnnie)
5.3
Dzieciaki rządzą
Opposite Day
2009 Corey Dashell (gościnnie)
8.4 2009 Corey Dashell (gościnnie)
7.5 2002 Mały chłopiec (gościnnie)
7.3 2002 Corey Dashell (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Corey Dashell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christian Pikes filmy Christian Pikes najlepsze filmy Christian Pikes zdjęcia Christian Pikes galeria Christian Pikes biografia Christian Pikes nominacje Christian Pikes nagrody i wyróżnienia Christian Pikes filmografia Christian Pikes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.