Christian Monzon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Zafon (gościnnie)
8.3 2011 Zafon (gościnnie)
7.3 2004 Daryn Kramer (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Sprzedawca w salonie Ducati (gościnnie)
7.3 2002 Oficer Joe McCue (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Oficer Joe McCue (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christian Monzon filmy Christian Monzon najlepsze filmy Christian Monzon zdjęcia Christian Monzon galeria Christian Monzon biografia Christian Monzon nominacje Christian Monzon nagrody i wyróżnienia Christian Monzon filmografia Christian Monzon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.