Christian Kahrmann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ralf Mayer
5.5 2010 Policjant
6.5 2010 Andi (gościnnie)
0.0 2003
0.0 2003 Dr Florian Gassner
7.6 2002 Dowódca oddziału specjalnego
0.0 2000 Jan Lederacht
7.0 1997 Jochen Lenz (gościnnie)
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 Bruce Schwarz (gościnnie)
7.0 1995 Juergen
10.0 1986 Mirko Heise (2004) (gościnnie)
0.0 1985 Krupier (2000) (gościnnie)
8.0 1985 Benny Beimer (1986-1993)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christian Kahrmann filmy Christian Kahrmann najlepsze filmy Christian Kahrmann zdjęcia Christian Kahrmann galeria Christian Kahrmann biografia Christian Kahrmann nominacje Christian Kahrmann nagrody i wyróżnienia Christian Kahrmann filmografia Christian Kahrmann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.