Christian Clemenson
Data urodzenia: 1959-11-11
Miejsce urodzenia: Humboldt, Iowa, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Ivan Fink (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Ivan Fink (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Dr Roy Carmen (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Ivan Fink (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Ivan Fink (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Ivan Fink (gościnnie)
8.1 2004 Ivan Fink (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ivan Fink (gościnnie)
7.3 2002 Tom Loman (gościnnie)
9.1 2000 Ivan Fink (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Ivan Fink (gościnnie)
7.6 1998 Ivan Fink (gościnnie)
7.7
Big Lebowski
Big Lebowski, The
1998 Ivan Fink (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Ivan Fink (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Ivan Fink (gościnnie)
7.5 1997 Ivan Fink (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Ivan Fink (gościnnie)
7.4 1995 Ivan Fink (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Ivan Fink (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Ivan Fink (gościnnie)
7.6 1993 Ivan Fink (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Ivan Fink (gościnnie)
7.1 1992 Ivan Fink (gościnnie)
7.9
Fisher King
Fisher King, The
1991 Ivan Fink (gościnnie)
7.5 1991 Ivan Fink (gościnnie)
8.0 1990 Ivan Fink (gościnnie)
7.2
Telepasja
Broadcast News
1987 Ivan Fink (gościnnie)
6.7
Czarna wdowa
Black Widow
1987 Ivan Fink (gościnnie)
6.8
Mężczyzna idealny
Making Mr. Right
1987 Ivan Fink (gościnnie)
4.4 1987 Ivan Fink (gościnnie)
8.0 1987 Ivan Fink (gościnnie)
7.9
Hannah i jej siostry
Hannah and Her Sisters
1986 Ivan Fink (gościnnie)
6.8
Orły Temidy
Legal Eagles
1986 Ivan Fink (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Ivan Fink (gościnnie)
6.3 1986 Ivan Fink (gościnnie)
5.7 1986 Ivan Fink (gościnnie)
8.3 1983 Ivan Fink (gościnnie)
8.2 1982 Ivan Fink (gościnnie)
8.3 1982 Ivan Fink (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Ivan Fink (gościnnie)
0.0

0 Ivan Fink (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christian Clemenson filmy Christian Clemenson najlepsze filmy Christian Clemenson zdjęcia Christian Clemenson galeria Christian Clemenson biografia Christian Clemenson nominacje Christian Clemenson nagrody i wyróżnienia Christian Clemenson filmografia Christian Clemenson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.