Christian Bocher
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2005 Nappo (gościnnie)
7.9
Cyrograf
Collector, The
2004 Stuart Sanderson (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Torrell (gościnnie)
7.6
Jezioro wilków
Wolf Lake
2001 Buddy Hooks (gościnnie)
7.3 2000 Calleb Voth (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Barman (gościnnie)
5.9 1998 Rick (gościnnie)
7.0 1998 Paul King (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Richie Black (gościnnie)
5.8
Strażnik czasu
Timecop
1997 Młody Damon Orselli (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Major Newman (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Matthew Logan (gościnnie)
8.0 1992 Gabe
6.7 1992 Peter (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Dave Wolski (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christian Bocher filmy Christian Bocher najlepsze filmy Christian Bocher zdjęcia Christian Bocher galeria Christian Bocher biografia Christian Bocher nominacje Christian Bocher nagrody i wyróżnienia Christian Bocher filmografia Christian Bocher aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.