Christian Berkel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 David Böttcher
0.0 2006 Nadkomisarz Bruno Schumann
0.0 1990 Terboven
5.0 1981 Bernd Marquart (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Lussmann / Jürgen Klose / Rolf / Alex Sierich / Marie Scholz (gościnn

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Christian Berkel filmy Christian Berkel najlepsze filmy Christian Berkel zdjęcia Christian Berkel galeria Christian Berkel biografia Christian Berkel nominacje Christian Berkel nagrody i wyróżnienia Christian Berkel filmografia Christian Berkel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.