Chris Wilson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
0.0 2011 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
0.0 2011 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
6.0 2011 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
0.0 2011 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
5.9 2011 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
6.7 2010 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.1 2010 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
9.0 2010 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
6.2 2010 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
0.0 2010 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.1 2010 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
6.9
Cztery lwy
Four Lions
2010 Inspektor policji (niewymieniony w czołówce)
7.3
Przeklęta liga
Damned United, The
2009 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
5.6 2009 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.8
Kwiat pustyni
Desert Flower
2009 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.1 2009 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
0.0 2009 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.1
Poza podejrzeniem
Above Suspicion
2009 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
5.8
Łowca
Hunter
2009 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
8.0 2009 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.3
Być człowiekiem
Being Human
2008 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.9 2008 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.7
Sekretny dziennik call girl
Secret Diary of a Call Girl
2007 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
5.9 2007 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
8.2
Komisariat Holby
Holby Blue
2007 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.0 2000 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 Oficer londyńskiej policji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Wilson filmy Chris Wilson najlepsze filmy Chris Wilson zdjęcia Chris Wilson galeria Chris Wilson biografia Chris Wilson nominacje Chris Wilson nagrody i wyróżnienia Chris Wilson filmografia Chris Wilson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.