Chris Williams
Data urodzenia: Westcheste

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Peter Cullen (gościnnie)
0.0 2009 Peter Cullen (gościnnie)
6.9 2009 Peter Cullen (gościnnie)
9.5 2009 Peter Cullen (gościnnie)
7.7 2007 Todd Carr (gościnnie)
8.7 2007 Peter Cullen (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Tyrell (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Mike Grassley (gościnnie)
7.7 2003 Peter Cullen (gościnnie)
7.5 2002 Agent Thorpe (gościnnie)
7.3 2002 Peter Cullen (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Peter Cullen (gościnnie)
9.2 2000 Peter Cullen (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Peter Cullen (gościnnie)
5.4
Nic nie trwa wiecznie
Nothing Lasts Forever
1995 Peter Cullen (gościnnie)
7.0 1995 Peter Cullen (gościnnie)
9.0 1992 Peter Cullen (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Peter Cullen (gościnnie)
7.2
Odległy ląd
Outland
1981 Peter Cullen (gościnnie)
7.9 1979 Peter Cullen (gościnnie)
7.6
O jeden most za daleko
Bridge Too Far, A
1977 Peter Cullen (gościnnie)
0.0 1965 Peter Cullen (gościnnie)
7.8 1964 Peter Cullen (gościnnie)
0.0 1962 Peter Cullen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Williams filmy Chris Williams najlepsze filmy Chris Williams zdjęcia Chris Williams galeria Chris Williams biografia Chris Williams nominacje Chris Williams nagrody i wyróżnienia Chris Williams filmografia Chris Williams aktor Chris Williams scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.