Chris Walker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8
Wilcze prawo: 1980
Red Riding: In the Year of Our Lord 1980
2009 Jim Prentice
6.8
Wilcze prawo: 1983
Red Riding: In the Year of Our Lord 1983
2009 Jim Prentice
1.0 2004 Neil Harding
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Frank Cosgrove (gościnnie)
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 Jess Cooper (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Martin Pearce (gościnnie)
0.0 1998 Matthew Mullen
6.6 1997 Athelstane
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sam Fielding (gościnnie)
6.0 1997 Geoff (gościnnie)
8.9
Kiedy nadejdzie sobota
When Saturday Comes
1996 Mac
7.2 1996 Paul Boyd
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Thurston (gościnnie)
7.0 1993 Danny Jackson (gościnnie)
6.8 1992 Eddie King (gościnnie)
8.2
Portret pewnego małżeństwa
Portrait of a Marriage
1990 Ben Nicolson
0.0 1989 DS King (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Dave Hancock (gościnnie)
7.6 1984 Nick Shaw (1985-1987)
5.5 1960 Ray Thorpe (1997)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Walker filmy Chris Walker najlepsze filmy Chris Walker zdjęcia Chris Walker galeria Chris Walker biografia Chris Walker nominacje Chris Walker nagrody i wyróżnienia Chris Walker filmografia Chris Walker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.