Chris Ufland
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Sam (gościnnie)
0.0 2009 Sam (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Sam (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Sam (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Sam (gościnnie)
7.9 2003 Sam (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Jeffrey Shapiro (gościnnie)
7.1
Regulamin zabijania
Rules of Engagement
2000 Sam (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Sam (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Sam (gościnnie)
7.9
Przybysz
Visitor, The
1997 Sam (gościnnie)
8.6 1997 Sam (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Sam (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Sam (gościnnie)
7.3 1990 Sam (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Ufland filmy Chris Ufland najlepsze filmy Chris Ufland zdjęcia Chris Ufland galeria Chris Ufland biografia Chris Ufland nominacje Chris Ufland nagrody i wyróżnienia Chris Ufland filmografia Chris Ufland aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.