Chris Tardio
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Matt (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Matt (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Holender (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Matt (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Danny Valenti (gościnnie)
7.3 2004 Steve Dark (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Matt (gościnnie)
7.3 2002 Terrence Kerr (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Matt (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Sean Gismonte (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Matt (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Matt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Tardio filmy Chris Tardio najlepsze filmy Chris Tardio zdjęcia Chris Tardio galeria Chris Tardio biografia Chris Tardio nominacje Chris Tardio nagrody i wyróżnienia Chris Tardio filmografia Chris Tardio aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.