Chris Stack
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 John Mitchell (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 John Mitchell (gościnnie)
0.0 2006 John Mitchell (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 John Mitchell (gościnnie)
7.5
Profesor Max Bickford
Education of Max Bickford, The
2001 John Mitchell (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 John Mitchell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Stack filmy Chris Stack najlepsze filmy Chris Stack zdjęcia Chris Stack galeria Chris Stack biografia Chris Stack nominacje Chris Stack nagrody i wyróżnienia Chris Stack filmografia Chris Stack aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.