Chris Phillips
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 (różne głosy)
0.0 2011 Krwawy byk
0.0 2000 Cliff Hanger
6.7
Za wszelką cenę
To Die For
1995 Piłkarz w liceum
7.2
Spec
Ref, The
1994 Stary policjant

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Phillips filmy Chris Phillips najlepsze filmy Chris Phillips zdjęcia Chris Phillips galeria Chris Phillips biografia Chris Phillips nominacje Chris Phillips nagrody i wyróżnienia Chris Phillips filmografia Chris Phillips aktor Chris Phillips scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.