Chris Payne Gilbert
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Bill (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Dr Jeff Pollack (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Bill (gościnnie)
8.3 2006 Robert Brunner (gościnnie)
6.2 2006 Bill (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Eric Hughes (gościnnie)
7.3 2004 Dr Henry Kroft (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Bill (gościnnie)
7.3 2002 Carson Cassidy (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Bill (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Peter Berglund (2002) (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Bill (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Młody uroczy byczek (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Bill (gościnnie)
7.3 1990 Bill (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Payne Gilbert filmy Chris Payne Gilbert najlepsze filmy Chris Payne Gilbert zdjęcia Chris Payne Gilbert galeria Chris Payne Gilbert biografia Chris Payne Gilbert nominacje Chris Payne Gilbert nagrody i wyróżnienia Chris Payne Gilbert filmografia Chris Payne Gilbert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.