Chris Nowland
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Mały chłopiec (gościnnie)
8.1
Dochodzenie
The Killing
2011 Detektyw / Ron (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Reporter (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Mały chłopiec (gościnnie)
7.2 2001 Mały chłopiec (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Nowland filmy Chris Nowland najlepsze filmy Chris Nowland zdjęcia Chris Nowland galeria Chris Nowland biografia Chris Nowland nominacje Chris Nowland nagrody i wyróżnienia Chris Nowland filmografia Chris Nowland aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.