Chris Noth
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mr. Big
6.3
Zawsze tylko ty
My One and Only
2009 Mr. Big
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Peter Florrick
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Mr. Big
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Mr. Big
10.0 1999 Mr. Big
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Mr. Big
5.4
Nic nie trwa wiecznie
Nothing Lasts Forever
1995 Mr. Big
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Mr. Big
4.5 1988 Mr. Big
8.1
Tylko Manhattan
I'll Take Manhattan
1987 Mr. Big
5.8
Nie do taktu
Off Beat
1986 Mr. Big
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Mr. Big

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Noth filmy Chris Noth najlepsze filmy Chris Noth zdjęcia Chris Noth galeria Chris Noth biografia Chris Noth nominacje Chris Noth nagrody i wyróżnienia Chris Noth filmografia Chris Noth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.