Chris Mulkey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Mike (gościnnie)
0.0 2011 Mike (gościnnie)
0.0 2010 Mike (gościnnie)
0.0 2010 Mike (gościnnie)
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Szef Frank Hague (gościnnie)
7.4 2010 Mike (gościnnie)
7.7 2009 Wilbur Pittorino (gościnnie)
7.1
Nieustraszony
Knight Rider
2008 Mike (gościnnie)
7.9 2008 Mike (gościnnie)
7.3
Ocalić Grace
Saving Grace
2007 Mike (gościnnie)
8.3 2006 Mike (gościnnie)
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Mike (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Mike (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Mike (gościnnie)
8.1
Dotyk zła
Touching Evil
2004 Mike (gościnnie)
7.3 2004 Bernie Benton (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Mike (gościnnie)
7.3 2002 Leonard Murphy (gościnnie)
5.7 2000 Mike (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pan Young (2003) (gościnnie)
7.0 1999 Mike (gościnnie)
7.4 1999 Mike (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Mike (gościnnie)
7.7
Wojna mediów
Weapons of Mass Distraction
1997 Mike (gościnnie)
7.5
Prawnik z Manhattanu
Michael Hayes
1997 Mike (gościnnie)
7.3
Fan
Fan, The
1996 Mike (gościnnie)
7.5
Wtajemniczenie
Foxfire
1996 Mike (gościnnie)
6.3
Tajna broń
Broken Arrow
1996 Mike (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Mike (gościnnie)
7.3
Ścigana
Nowhere to Hide
1994 Mike (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Mike (gościnnie)
10.0 1993 Mike (gościnnie)
0.0 1992 Mike (gościnnie)
7.5 1991 Mike (gościnnie)
7.3 1991 Mike (gościnnie)
6.2 1990 Mike (gościnnie)
8.4 1990 Hank Jennings
8.4 1990 Mike (gościnnie)
7.5 1987 Mike (gościnnie)
6.3 1986 Mike (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Mike (gościnnie)
5.8
Ucieczka
Runaway
1984 Mike (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Mike (gościnnie)
7.2
48 godzin
48 Hrs.
1982 Mike (gościnnie)
7.3
Rambo: Pierwsza krew
First Blood
1982 Mike (gościnnie)
6.2 1982 Mike (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Mike (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Mike (gościnnie)
8.5 1979 Mike (gościnnie)
7.7 1977 Mike (gościnnie)
7.0 1973 Mike (gościnnie)
7.9 1972 Mike (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Mulkey filmy Chris Mulkey najlepsze filmy Chris Mulkey zdjęcia Chris Mulkey galeria Chris Mulkey biografia Chris Mulkey nominacje Chris Mulkey nagrody i wyróżnienia Chris Mulkey filmografia Chris Mulkey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.