Chris Lowell
Data urodzenia: 1984-10-17
Miejsce urodzenia: Atlanta, Georgia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 William "Dell" Parker (gościnnie)
8.3
Służące
Help, The
2011 William "Dell" Parker (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 William "Dell" Parker (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 William "Dell" Parker (gościnnie)
8.1 2004 William "Dell" Parker (gościnnie)
0.0

0 William "Dell" Parker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Lowell filmy Chris Lowell najlepsze filmy Chris Lowell zdjęcia Chris Lowell galeria Chris Lowell biografia Chris Lowell nominacje Chris Lowell nagrody i wyróżnienia Chris Lowell filmografia Chris Lowell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.