Chris Latta
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1993 Roger (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Roger (gościnnie)
6.2
Obcy wśród nas
Stranger Among Us, A
1992 Roger (gościnnie)
6.1
Stój, bo mamuśka strzela
Stop! Or My Mom Will Shoot
1992 Roger (gościnnie)
7.4 1990 Roger (gościnnie)
7.3
Wykidajło
Road House
1989 Roger (gościnnie)
8.2 1988 Roger (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Roger (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Roger (gościnnie)
7.5 1985 Roger (gościnnie)
9.0 1985 Roger (gościnnie)
7.8
Transformery
Transformers
1984 Roger (gościnnie)
8.1 1983 Roger (gościnnie)
8.7 1983 Roger (gościnnie)
7.3 1981 Roger (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Latta filmy Chris Latta najlepsze filmy Chris Latta zdjęcia Chris Latta galeria Chris Latta biografia Chris Latta nominacje Chris Latta nagrody i wyróżnienia Chris Latta filmografia Chris Latta aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.