Chris Jackson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2013 Kujon (gościnnie)
6.7 2013 Klient baru (niewymieniony w czołówce)
6.7 2013 Klient baru (niewymieniony w czołówce)
0.0 2009 Kujon (gościnnie)
7.3 2009 Kujon (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Nico (gościnnie)
7.8 2008 Ratownik medyczny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Jackson filmy Chris Jackson najlepsze filmy Chris Jackson zdjęcia Chris Jackson galeria Chris Jackson biografia Chris Jackson nominacje Chris Jackson nagrody i wyróżnienia Chris Jackson filmografia Chris Jackson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.