Chris Hunter
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Członek zespołu (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Członek zespołu (gościnnie)
7.8
To tylko gra
Just for Kicks
2006 Członek zespołu (gościnnie)
8.1
Daleko od domu
South of Nowhere
2005 Członek zespołu (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Młody Terry (gościnnie)
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 Członek zespołu (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Członek zespołu (gościnnie)
4.8
Szał na Amandę
Amanda Show, The
1999 Członek zespołu (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Członek zespołu (gościnnie)
5.8
Kolumb odkrywca
Christopher Columbus: The Discovery
1992 Członek zespołu (gościnnie)
7.7
Maurycy
Maurice
1987 Członek zespołu (gościnnie)
7.9 1986 Członek zespołu (gościnnie)
1.0 1975 Członek zespołu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Hunter filmy Chris Hunter najlepsze filmy Chris Hunter zdjęcia Chris Hunter galeria Chris Hunter biografia Chris Hunter nominacje Chris Hunter nagrody i wyróżnienia Chris Hunter filmografia Chris Hunter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.