Chris Heuisler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Zabójca (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Chuck (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Perry Hudson (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Peter (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Undergrad (gościnnie)
7.6 2000 Eric Dunefsky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Heuisler filmy Chris Heuisler najlepsze filmy Chris Heuisler zdjęcia Chris Heuisler galeria Chris Heuisler biografia Chris Heuisler nominacje Chris Heuisler nagrody i wyróżnienia Chris Heuisler filmografia Chris Heuisler aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.