Chris Hemsworth
Data urodzenia: 1983-08-11
Miejsce urodzenia: Melbourne, Australia
Stan cywilny: żona Elsa Pataky (od 28.12.2010)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Łowca
5.5
Dom w głębi lasu
The Cabin in the Woods
2012 Łowca
6.6
Królewna Śnieżka i Łowca
Snow White and the Huntsman
2012 Łowca
8.2
Avengers 3D
Avengers, The
2012 Łowca
6.6 2011 Łowca
5.9
Dom w głębi lasu
Cabin in the Woods, The
2011 Łowca
6.1 2010 Łowca
6.3
Wyspa strachu
Perfect Getaway, A
2009 Łowca
5.5 2002 Łowca

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Hemsworth filmy Chris Hemsworth najlepsze filmy Chris Hemsworth zdjęcia Chris Hemsworth galeria Chris Hemsworth biografia Chris Hemsworth nominacje Chris Hemsworth nagrody i wyróżnienia Chris Hemsworth filmografia Chris Hemsworth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.