Chris Haywood
Data urodzenia: 1948-07-24
Miejsce urodzenia: Billericay, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: żona Wendy Hughes (rozwód), syn Jay

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2011 John Leckie
6.5 2010 John Leckie
8.0
Pacyfik
The Pacific
2010 John Leckie
7.1
Moi chłopcy
Boys Are Back, The
2009 John Leckie
0.0 2009 John Leckie
0.0 2009 John Leckie
0.0 2008 John Leckie
7.3
Życie po falstarcie
Starter Wife, The
2007 John Leckie
7.5
Marzenia i koszmary
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King
2006 John Leckie
10.0 2000 John Leckie
7.7
Cena życia
All Saints
1998 John Leckie
8.1
Blask
Shine
1996 John Leckie
6.0 1995 John Leckie
7.2
Wesele Muriel
Muriel's Wedding
1994 John Leckie
0.0 1991 John Leckie
10.0 1989 John Leckie
5.6
Kawałek
Bit Part, The
1987 John Leckie
8.5 1986 John Leckie
5.0 1985 John Leckie
0.0 1984 John Leckie
8.0
Powrót do Edenu
Return To Eden
1983 John Leckie
8.0 1981 John Leckie
8.0
Pod wiatr
Against the Wind
1978 John Leckie
0.0 1975 John Leckie
5.9
Samochody, które zjadły Paryż
Cars That Ate Paris, The
1974 John Leckie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Haywood filmy Chris Haywood najlepsze filmy Chris Haywood zdjęcia Chris Haywood galeria Chris Haywood biografia Chris Haywood nominacje Chris Haywood nagrody i wyróżnienia Chris Haywood filmografia Chris Haywood aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.