Chris Freihofer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Agent Montana (gościnnie)
6.4
Co w trawce piszczy?
Leaves of Grass
2009 Agent Montana (gościnnie)
8.8 2008 Dan (gościnnie)
8.3 2006 Agent Montana (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Agent Montana (gościnnie)
7.0 2001 Agent Montana (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Freihofer filmy Chris Freihofer najlepsze filmy Chris Freihofer zdjęcia Chris Freihofer galeria Chris Freihofer biografia Chris Freihofer nominacje Chris Freihofer nagrody i wyróżnienia Chris Freihofer filmografia Chris Freihofer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.