Chris Demetral
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2001 James Johnson (gościnnie)
8.0
Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a
Secret Adventures of Jules Verne, The
2000 James Johnson (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 James Johnson (gościnnie)
7.4 1999 James Johnson (gościnnie)
9.5 1999 James Johnson (gościnnie)
6.2
Dzika rodzina Thornberrych
Wild Thornberrys, The
1998 James Johnson (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 James Johnson (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 James Johnson (gościnnie)
7.3 1991 James Johnson (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 James Johnson (gościnnie)
7.3 1990 James Johnson (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 James Johnson (gościnnie)
6.5
Tata major
Major Dad
1989 James Johnson (gościnnie)
4.0 1989 James Johnson (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 James Johnson (gościnnie)
6.8 1988 James Johnson (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 James Johnson (gościnnie)
9.0 1985 James Johnson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Demetral filmy Chris Demetral najlepsze filmy Chris Demetral zdjęcia Chris Demetral galeria Chris Demetral biografia Chris Demetral nominacje Chris Demetral nagrody i wyróżnienia Chris Demetral filmografia Chris Demetral aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.