Chris D'Elia
Data urodzenia: żona Emily

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Cal Gefsky (gościnnie)
6.2 2011 Cal Gefsky (gościnnie)
6.6 2010 Cal Gefsky (gościnnie)
6.6 2010 Cal Gefsky (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Cal Gefsky (gościnnie)
7.5 2002 Cal Gefsky (gościnnie)
7.2
Luzik Guzik
Get Real
1999 Cal Gefsky (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Cal Gefsky (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris D'Elia filmy Chris D'Elia najlepsze filmy Chris D'Elia zdjęcia Chris D'Elia galeria Chris D'Elia biografia Chris D'Elia nominacje Chris D'Elia nagrody i wyróżnienia Chris D'Elia filmografia Chris D'Elia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.