Chris Coy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 Barry (gościnnie)
4.9 2010 Barry (gościnnie)
0.0 2010 Barry (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Barry (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Barry (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Foley (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Alex (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Barry (gościnnie)
7.3 2004 Joe (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Melvin Dodge (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Coy filmy Chris Coy najlepsze filmy Chris Coy zdjęcia Chris Coy galeria Chris Coy biografia Chris Coy nominacje Chris Coy nagrody i wyróżnienia Chris Coy filmografia Chris Coy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.