Chris Chalk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 (gościnnie)
0.0 2011 (gościnnie)
7.3
Impersonalni
Person of Interest
2011 (gościnnie)
8.0 2011 Tom Walker (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Współpracownik (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Chalk filmy Chris Chalk najlepsze filmy Chris Chalk zdjęcia Chris Chalk galeria Chris Chalk biografia Chris Chalk nominacje Chris Chalk nagrody i wyróżnienia Chris Chalk filmografia Chris Chalk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.