Chris Caldovino
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Billy Leotardo (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Billy Leotardo (gościnnie)
7.9 2003 Billy Leotardo (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Billy Leotardo (gościnnie)
0.0 1998 Billy Leotardo (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Caldovino filmy Chris Caldovino najlepsze filmy Chris Caldovino zdjęcia Chris Caldovino galeria Chris Caldovino biografia Chris Caldovino nominacje Chris Caldovino nagrody i wyróżnienia Chris Caldovino filmografia Chris Caldovino aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.