Chris Butler
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Emory Broome (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Emory Broome (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Matan Brody (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Emory Broome (gościnnie)
7.4 2006 Emory Broome (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Emory Broome (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Emory Broome (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Emory Broome (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Emory Broome (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Emory Broome (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Butler filmy Chris Butler najlepsze filmy Chris Butler zdjęcia Chris Butler galeria Chris Butler biografia Chris Butler nominacje Chris Butler nagrody i wyróżnienia Chris Butler filmografia Chris Butler aktor Chris Butler reżyser Chris Butler scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.