Chris Barnes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Paulie
8.8 2005 (gościnnie) (on sam)
0.0 2002 Marv
8.0
Pod przykrywką
In Deep
2001 Eddie (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Instruktor karate (gościnnie)
6.8
Wróć do mnie
Return to Me
2000 Jeff
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Stuart Jordan (gościnnie)
6.3
Nowe przygody Robin Hooda
New Adventures of Robin Hood, The
1997 Tajemniczy (gościnnie)
6.6 1997 Kapłan
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Jerry (1996) (gościnnie)
7.6 1994 Członek załogi statku #1
7.1 1994 Bull (gościnnie)
7.9
Wiele hałasu o nic
Much Ado About Nothing
1993 Frances Seacole
9.4 1993 Brian Buddle (gościnnie)
7.0 1993 Morris Sligo (gościnnie)
7.4 1990 Richie (gościnnie)
7.3 1984 Steve Mueller (gościnnie)
7.4 1978 Dzieciak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chris Barnes filmy Chris Barnes najlepsze filmy Chris Barnes zdjęcia Chris Barnes galeria Chris Barnes biografia Chris Barnes nominacje Chris Barnes nagrody i wyróżnienia Chris Barnes filmografia Chris Barnes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.