Chloe Webb
Data urodzenia: 1956-06-25
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Monica Gallagher
8.3 2011 Monica Gallagher
7.8 2010 Cora (gościnnie)
7.5 2005 Cora (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Cora (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Trudy (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Evelyn Polychronopolous (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Cora (gościnnie)
7.1
Totalna magia
Practical Magic
1998 Cora (gościnnie)
6.9
Bracia Newton
Newton Boys, The
1998 Cora (gościnnie)
8.1
Miejskie opowieści
Tales of the City
1993 Cora (gościnnie)
6.2
Bliźniacy
Twins
1988 Cora (gościnnie)
5.8 1988 Cora (gościnnie)
7.4
Sid i Nancy
Sid and Nancy
1986 Cora (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Cora (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chloe Webb filmy Chloe Webb najlepsze filmy Chloe Webb zdjęcia Chloe Webb galeria Chloe Webb biografia Chloe Webb nominacje Chloe Webb nagrody i wyróżnienia Chloe Webb filmografia Chloe Webb aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.