Chisun
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2010 Aoi Muto
7.6 2009 Mizuki Moriyama
0.0 2008
7.6 2008 Sato Mina
10.0 2008

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chisun filmy Chisun najlepsze filmy Chisun zdjęcia Chisun galeria Chisun biografia Chisun nominacje Chisun nagrody i wyróżnienia Chisun filmografia Chisun aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.