Chiko Mendez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Psychiczny pacjent (gościnnie) (niewy
0.0 2009 Psychiczny pacjent (gościnnie) (niewy
0.0 2009 Psychiczny pacjent (gościnnie) (niewy
0.0 2003 Psychiczny pacjent (gościnnie) (niewy
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Psychiczny pacjent (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chiko Mendez filmy Chiko Mendez najlepsze filmy Chiko Mendez zdjęcia Chiko Mendez galeria Chiko Mendez biografia Chiko Mendez nominacje Chiko Mendez nagrody i wyróżnienia Chiko Mendez filmografia Chiko Mendez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.