Chikao Ôtsuka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2011 Nurarihyon (głos)
8.1 2010 Nurarihyon (głos)
8.1 2009 Gregor Berthold (głos)
7.0 2007 Yoran Pailsen (głos)
8.1 2006 Sir Arthur Hellsing (głos)
8.8 2006 Yoshiyuki Sakai (głos)
7.6 2005 Syn pana (głos)
7.7 2004 Ryuichiro (głos)
7.9 2002 Shougo Rikudoh (głos)
8.0 2002 Ryuunosuke Kinomiya (głos)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Lionel Hellsing (głos)
8.3 1999 Gol D. Roger (głos)
6.6 1998 Wagnard (głos)
6.8 1995 Gulf (głos)
8.0 1993 Joseph Joestar
8.5
Ushio i Tora
Ushio and Tora
1992 Tora (głos)
8.2 1990 Giger (głos)
7.1
Piotruś Pan
Peter Pan no bouken
1989 Kapitan Hak (głos)
10.0 1989 Ludolf Von Goldenbaum
9.1 1988 Ludolf Von Goldenbaum
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Tao Pai Pai (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 TaoPaiPai (głos)
6.5 1984 Profesor Moriarty (głos)
7.5 1971 Ishikawa Goemon XIII (głos)
1.0 1971 Nezumi otoko (głos)
8.5 1969 Stinky (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chikao Ôtsuka filmy Chikao Ôtsuka najlepsze filmy Chikao Ôtsuka zdjęcia Chikao Ôtsuka galeria Chikao Ôtsuka biografia Chikao Ôtsuka nominacje Chikao Ôtsuka nagrody i wyróżnienia Chikao Ôtsuka filmografia Chikao Ôtsuka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.