Chick Hearn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2001 (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Spiker koszykówki (gościnnie)
7.0 1996 Chick Hearn (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.5
Garfield i przyjaciele
Garfield and Friends
1988 (głos) (gościnnie)
8.0 1987 (1990) (gościnnie)
6.3 1986 Spiker (1987) (gościnnie)
7.0 1982 (gościnnie)
8.2 1981 (gościnnie)
6.8 1977 Clarence Harvey (gościnnie)
8.1 1974 (gościnnie)
8.2 1968 (głos) (gościnnie)
6.8
Wyspa Gilligana
Gilligan's Island
1964 Komentator (głos) (1967) (gościnnie)
6.0 1963 Spiker (gościnnie)
7.9 1963 Prezenter wiadomości TV (gościnnie)
6.0 1961 Announcer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chick Hearn filmy Chick Hearn najlepsze filmy Chick Hearn zdjęcia Chick Hearn galeria Chick Hearn biografia Chick Hearn nominacje Chick Hearn nagrody i wyróżnienia Chick Hearn filmografia Chick Hearn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.