Cheryl White
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2011 Pani Hamby (gościnnie)
7.3 2010 Pani Hamby (gościnnie)
7.1 2010 Pani Hamby (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Burmistrz Meredith Fallon (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Pani Hamby (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Susan Garcia (gościnnie)
7.3 2007 Pani Hamby (gościnnie)
8.1 2007 Pani Hamby (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pani Hamby (gościnnie)
7.8
Tajemnice Palm Springs
Hidden Palms
2006 Pani Hamby (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Mary Kay Sayle (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pani Hamby (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Pani Hamby (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pani Connors (gościnnie)
0.0 2004 Pani Hamby (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Pani Hamby (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Pani Hamby (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Pani Hamby (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Pani Hamby (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pani Hamby (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Ruth (gościnnie)
7.9 2003 Pani Hamby (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Pani Hamby (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Pani Hamby (gościnnie)
7.9 2002 Pani Hamby (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Pani Hamby (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Pani Hamby (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Pani Hamby (gościnnie)
7.0 2001 Pani Hamby (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Abigail (gościnnie)
7.6 2001 Maggie Himsel (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Pani Hamby (gościnnie)
7.5
Bracie, gdzie jesteś?
O Brother, Where Art Thou?
2000 Pani Hamby (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Pani Hamby (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pani Mason (2002) (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Pani Hamby (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Hamby (gościnnie)
7.6 1999 Pani Hamby (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Pani Anderson (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pani Hamby (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pani Hamby (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Pani Hamby (gościnnie)
7.6 1993 Pani Hamby (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cheryl White filmy Cheryl White najlepsze filmy Cheryl White zdjęcia Cheryl White galeria Cheryl White biografia Cheryl White nominacje Cheryl White nagrody i wyróżnienia Cheryl White filmografia Cheryl White aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.