Cheryl Hall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2003 Alison (gościnnie)
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 Kelnerka (gościnnie)
7.6 1984 Sadie (gościnnie)
8.0 1979 Jean (gościnnie)
0.0
Obywatel Smith
Citizen Smith
1977 Shirley Johnson
1.0 1975 Clare Truman (gościnnie)
0.0 1974 Różne role
4.0 1974 Magda (gościnnie)
4.0 1973 Dziewczyna w ciąży
5.5 1973 Carol (ep. #1.5) (gościnnie)
0.0 1972 Deirdre (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
7.8
Na samym dnie
Deep End
1971 Dziewczyna z hot-dogami
7.6 1970 Dymphna (gościnnie)
0.0 1969 Eileen (1971) (gościnnie)
0.0 1966 Minerva Myers (gościnnie)
10.0 1965 Beryl Taylor (1972) (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Shirna (gościnnie)
8.6 1962 Maureen Price (1973) (gościnnie)
4.7 1955 Rita Batty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cheryl Hall filmy Cheryl Hall najlepsze filmy Cheryl Hall zdjęcia Cheryl Hall galeria Cheryl Hall biografia Cheryl Hall nominacje Cheryl Hall nagrody i wyróżnienia Cheryl Hall filmografia Cheryl Hall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.