Cheryl Chase
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2003 Angelica Pickles (głos)
0.0 2000 (głos)
7.6
Ren i Stimpy
Ren & Stimpy Show, The
1991 Pani Rura / inne głosy (głos)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Angelica C. Pickles (głos)
8.2
Mój sąsiad Totoro
Tonari no Totoro
1988 Mei Kusakabe (ang. głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Sparkles / Puar (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cheryl Chase filmy Cheryl Chase najlepsze filmy Cheryl Chase zdjęcia Cheryl Chase galeria Cheryl Chase biografia Cheryl Chase nominacje Cheryl Chase nagrody i wyróżnienia Cheryl Chase filmografia Cheryl Chase aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.