Cherith Mellor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Jane Parsons (gościnnie)
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 Vi Hughes (gościnnie)
5.0 1998 Pani Price (gościnnie)
0.0 1993 Jean Cromer
6.8 1992 Siostra Mercer (gościnnie)
8.9 1991 Grace Mitchell
0.0 1985 Madame Crystal (gościnnie)
7.6 1984 Mo Gillespie (gościnnie)
0.0 1983 Avril Hemingway
0.0 1982 Christine Brown
6.0 1981 Jill (gościnnie)
0.0 1978 Emma Wedgewood
0.0 1978 Janet (gościnnie)
1.0 1975 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cherith Mellor filmy Cherith Mellor najlepsze filmy Cherith Mellor zdjęcia Cherith Mellor galeria Cherith Mellor biografia Cherith Mellor nominacje Cherith Mellor nagrody i wyróżnienia Cherith Mellor filmografia Cherith Mellor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.