Cherie Lunghi
Data urodzenia: 1952-04-04
Miejsce urodzenia: Nottingham, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Roland Joffé (rozwód), córka Nathalie (ur. 26.08.1986); 2. Ralph Lawson (1975 - 1976, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Tina
8.7 2009 Eva Luckes
6.5 2008 Eva Luckes
7.7
Sekretny dziennik call girl
Secret Diary of a Call Girl
2007 Stephanie
6.8 2007 Grace Orde (gościnnie)
0.0 2004 Cleo Steyn
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Diane Loveless (gościnnie)
8.2
Ostre cięcie
Cutting It
2002 Zinnia Raggitt (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lillian Webster (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Corinne Markali (gościnnie)
9.0 1996 Dr Sarah Bateman
8.3
Zdobywcy
Buccaneers, The
1995 Laura Testvalley
7.6 1994 Matka Victora
8.3 1992 Lady Elizabeth
7.5 1991 Jetti
0.0 1989 Gabriella Benson
7.2
Zabić księdza
To Kill a Priest
1988 Halina
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Camille Windsor (gościnnie)
7.0 1984 Margaret Davidson/Eliot
7.2
Mistrzyni gry
Master of the Game
1984 Margaret Van der Merwe
6.2
Wyspa Ellis
Ellis Island
1984 Una Marbury
8.0 1982 Lady Noreen Elliot (odcinek 10)
6.6 1981 Ginewra
7.0 1979 Księżniczka Charlotte
7.2 1979 Karen Masterson (gościnnie)
6.0
Edward i Pani Simpson
Edward & Mrs. Simpson
1978 Lady Thelma Furness
0.0 1976 Alex Ferguson
8.0 1973 Studentka
7.6 1970 Sue (gościnnie)
8.1 1964 Emily (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cherie Lunghi filmy Cherie Lunghi najlepsze filmy Cherie Lunghi zdjęcia Cherie Lunghi galeria Cherie Lunghi biografia Cherie Lunghi nominacje Cherie Lunghi nagrody i wyróżnienia Cherie Lunghi filmografia Cherie Lunghi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.