Chelsey Valentine
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Siostra Elli
7.8 2011 Missy Stone (gościnnie)
7.0
Pępek świata
Middle, The
2009 Dziecko w stołówce (gościnnie) (niewy
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Chelsey (niewymieniony w czołówce)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Królowa Midevil (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Chelsey Valentine filmy Chelsey Valentine najlepsze filmy Chelsey Valentine zdjęcia Chelsey Valentine galeria Chelsey Valentine biografia Chelsey Valentine nominacje Chelsey Valentine nagrody i wyróżnienia Chelsey Valentine filmografia Chelsey Valentine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.