Charmian May
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2001 Alicia Thunderblast
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Marian Leonard (gościnnie)
0.0 1991 Ciotka Gracie
7.8
Co ludzie powiedzą?
Keeping Up Appearances
1990 Radczyni Nugent (gościnnie)
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Producentka TV-show (gościnnie)
0.0 1987 Pani Hillyard
7.6 1984 Sędzia (gościnnie)
0.0 1977 Panna Milton
8.7 1977 Panna Piper (gościnnie)
0.0 1976 Duńska hrabina(gościnnie)
7.8
Pełna sielanka
Good Life, The
1975 Pani Weaver (gościnnie)
4.0 1974 Sarah Lang (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charmian May filmy Charmian May najlepsze filmy Charmian May zdjęcia Charmian May galeria Charmian May biografia Charmian May nominacje Charmian May nagrody i wyróżnienia Charmian May filmografia Charmian May aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.