Charlie Creed-Miles
Data urodzenia: 1972-03-24
Miejsce urodzenia: Nottingham, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bill
7.5 2011 Mark Wenborn
7.1 2009 Terry Hickock
8.3
System sprawiedliwości
Criminal Justice
2008 Simon Ticehurst
6.6 2007 DC Stephen 'Jim' Beam
7.1
Karol II - Władza i namiętność
Charles II: The Power & the Passion
2003 James, książę Yorku
8.2
Sprzedawcy
Hardware
2003 Terry (gościnnie)
7.5 2000 Alan Long
7.5
Piąty element
Fifth Element, The
1997 David
0.0 1995 Jools (1995)
5.0 1990 Al / Alastair/'Al' (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Eric Newcombe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Charlie Creed-Miles filmy Charlie Creed-Miles najlepsze filmy Charlie Creed-Miles zdjęcia Charlie Creed-Miles galeria Charlie Creed-Miles biografia Charlie Creed-Miles nominacje Charlie Creed-Miles nagrody i wyróżnienia Charlie Creed-Miles filmografia Charlie Creed-Miles aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.